RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Капітуляція або смерть: названий єдиний формат миру з Росією, який є у Банкової

Новий президент України Володимир Зеленський не зможе принести мир Україні, як це не вийшло і у його попередника Петра Порошенка.

Таку точку зору в інтерв'ю "Апострофу" висловив журналіст Павло Казарін.

ір в Україну може принести тільки той чоловік, який свого часу цей мир відібрав, тобто - Володимир Путін, той самий, який приймав рішення з приводу анексії Криму і вторгнення на Донбас. І я не думаю, що Володимиру Путіну є хоч якась справа до рейтингу Володимира Зеленського, і не вийде розплатитися рейтингом за якийсь вигідний для України сценарій світу", - сказав він.

На думку Казаріна, в даний момент існує лише єдиний формат світу, який є в розпорядженні Банкової. Йдеться про капітуляцію.

"Капітуляція – теж форма миру. Не стрілятимуть на Сході - так, не приходитимуть похоронки в українські міста. Так, ми не будемо, напевно, так багато витрачати на оборонну сферу, хоча хто його знає, що ще буде входити в капітуляцію, і чи не доведеться нам виплачувати репарації в тій чи іншій непрямій формі. Але потрібно розуміти, що ніякого варіанту, коли Україна продавлює агресора і нав'язує йому свої правила гри одноосібно, у розпорядженні нового президента немає і не буде, як і не буде в розпорядженні будь-якої іншої людини, яка займе головне крісло в країні", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Зеленський не може принести мир в Україну - Павло Казарін.