RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Названо ідеальний момент, щоб вибити Росію з Донбасу

Україна зможе впоратися з агресією Росії на Донбасі тільки в разі серйозної кризи всередині країни.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" висловив націоналіст, письменник і лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

"У наступ ми зможемо перейти тільки тоді, коли буде серйозна криза всередині РФ. На той момент наші збройні сили повинні бути мобілізовані і суспільство має бути готовим до війни, хоча б по факту того, що ця війна йде. А криза всередині РФ може трапитися з тієї причини, що там весь час трапляються якісь кризи і досить часто. І цією кризою нам і потрібно буде скористатися, коли політичне керівництво РФ не зможе приймати рішень. Ось і вся стратегія. До цього часу ніякі переговори з ворогом недоцільні" , - упевнений він.

За його словами, іншого варіанту для України немає і виграти війну на Донбасі обманним шляхом навряд чи вийде.

"Я думаю, що не треба сідати грати в карти з шулером, і намагатися його обдурити. Обдурить саме він, адже у нього великий досвід. І найголовніше - Путін на сьогоднішній день може приймати рішення одноосібно, а хто приймає рішення в Україні, не знають навіть українці. Це точно не новий президент, а наскільки приймає рішення одноосібно Коломойський, ми ще не знаємо, тут все може статися", - говорить Корчинський.

Це пояснюється, як вважає політик і тим, що "Україна переповнена ворогами України".

"Російська Федерація вичистила ворогів РФ, а Україна переповнена ворогами України, які впливають на нашу політику, економіку, бізнес, прийняття рішень. Агентури ворога повно скрізь, і зусилля для знищення цієї агентури ще не були здійснені. Тобто вести складні ігри з ворогом немає сенсу. Тим більше, що ми вже це намагалися робити. Мінські домовленості - це спроба такої гри з нашого боку, але вони ні до чого не привели. Вони не привели навіть до звільнення військовополонених, в якійсь такій кількості, в якому нам хотілося б", - резюмує він.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Зеленський боїться говорити прямо про капітуляцію України з однієї причини - Дмитро Корчинський.