RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Як Зеленський призначає і звільняє чиновників: джерело розкрило важливі деталі

Багато кандидатур для призначень президент України Володимир Зеленський вибирає зі свого бізнесового кола і часто йде на принцип.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа".

"Володимир (Зеленський) - людина без досвіду в політиці, але у нього багато людей, з якими він перетинався по бізнесу. Звідти й випливає більшість призначень. Все це відбувається без системи, але коли суспільство не сприймає якісь його кадрові рішення, то він йде на принцип і спеціально не знімає людину. Він же президент і прагне впливу", - коментує один із співрозмовників, близьких до команди Зеленського.

Уточнюється, що майже вся кадрова політика нового президента останнім часом викликає подив, оскільки Зеленський не має політичного досвіду, а значить орієнтуватися в своїх призначеннях йому доводиться або на тих, з ким він раніше працював - на умовну групу "Кварталу-95", або на тих, кого рекомендують досвідчені люди з його оточення. Найбільше в цих питаннях вказують на главу Офісу (Адміністрації) Президента Андрія Богдана. З призначенням губернаторів вийшла майже аналогічна історія.

Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Агенти впливу: кого Зеленський призначає губернаторами.