RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Не робіть ставку на клоунів: мережі вразило жорстке звернення Яроша до Зеленського

Народний депутат і командувач "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош звернувся до президента Володимира Зеленського, назвавши його візити в регіони і спілкування з місцевими чиновниками "дешевим реаліті-шоу".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Дивлюсь на поїздки президента по областях.... і "Шляк Трафляє", як кажуть на українській Галичині. Так ганебно себе поводити і так принижувати державу - це треба вміти... Хоча, мабуть, хоче ж щось добре зробити пан Володимир. Особливо вражають його підгавкувачі, тобто радники. Якісь "напівпокерні" дебіли, що перебивають людей, "тикають" всім без розбору (як і президент, до речі). Перетворюють спілкування про проблеми на дешевий піар свого шефа. Бридко", - заявив Ярош.

Він також зазначив, що хотів би мати головнокомандувача набагато краще ніж Порошенка, однак поки що спостерігає лише "якесь дешеве реаліті-шоу про українську владу".

"Раджу: не набирайте мажорно-прислужницьке бидло у своїй офіс, не перебирайте на себе функцій, які не властиві президенту України, не грайте роль "батька нації" - у Вас ця роль не виходить, Ви дуже сильно фальшивите. Зробіть ставку не на "клоунів", (при всій повазі до професії), а на Справжніх. Не робіть так званих люстрацій, бо "люстраторко" у Вас не виросло… Якщо так не зробите, пане президенте, буде Біда", - резюмував Ярош.

При цьому, нардеп написав, що має право так говорити, оскільки "крісла у Верховній Раді не протирав". Відзначимо, Ярош був обраний до Верховної Ради в 2014 році за 39 округом і займав посаду заступника голови Комітету з питань національної безпеки і оборони.

Як повідомляв "Апостроф", голова громадської організації "ДІЯ" Дмитро Ярош обиратиметься до Верховної Ради третім номером у списку "Свободи".