RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

ЗМІ виявили зв'язок кандидата від "Слуги народу" з Розенблатом і Свинарчуком

Кандидат по округу №62 від партії "Слуга народу" Ігор Герасименко та депутат від БПП Борислав Розенблат у 2017 році виступали захисниками обвинуваченого в корупції заступника міністра оборони Ігоря Павловського.

Про це пише видання "Контракти".

Як зазначається, чиновник був заарештований НАБУ та підозрювався у розкраданні 149 млн гривень при закупівлі палива для Міноборони у компанії "Трейд Коммодіті", яку пов’язували з соратником Петра Порошенко Олександром Грановським.

Як свідчать повідомлення ЗМІ, спочатку на поруки Павловського пропонували взяти Розенблат та Олег Гладковський (Свинарчук), але потім генерал був відпущений під особисту поруку двох військовослужбовців, одним з яких був Ігор Герасименко.

Зокрема, 12 жовтня 2017 на судове засідання з обрання запобіжного заходу заступнику міністра року прибули Гладковський (Свинарчук) і Розенблат. Вони заявили, що готові взяти на поруки підозрюваного у великій розтраті чиновника. Але суд прийняв рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

9 листопаду 2017 року Апеляційний суд Києва скасував домашній арешт Павловського і відпустив його під особисте поручництво двох відомих військовослужбовців з АТО – Олександра Порхуна та Ігоря Герасименка.

Нагадаємо, ЗМІ вже повідомляли про зв'язок житомирського кандидату від "Слуги народу" Герасименка з Розенблатом. Згідно з цими повідомленнями, керівником передвиборчого штабу Герасименка на поточних парламентських виборах був призначений двоюрідний брат Розенблата – колишній заступник мера Житомира Матвій Хрєнов. Ще одним керівником кампанії Герасименка є бізнес-партнер Розенблата – власник рекламного агентства "Ростмедіа" Євген Яремчук. Хрєнов та Яремчук очолюють відповідно житомирську міську та обласну партійні організації "Слуги народу" та є довіреними особами Володимира Зеленського.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика
Теги: