RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Тимошенко відреагувала на суперечки про позачергове скликання Ради

Суперечки навколо проведення позачергового засідання вже розпущеного парламенту викликані виключно передвиборчими міркуваннями.

Про це заявила Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Усі розуміють, що недосвідчена адміністрація нового президента припустилася помилки, і попросила скликати позачергове засідання, тоді як треба було скликати позачергову сесію. Але чи не простіше було спікеру Андрію Парубію просто передзвонити президенту Володимиру Зеленському і пояснити, попросити виправити слово "засідання" на "сесію"? І не треба було б колотнечі! В адміністрації спокійно б виправили текст, зібрали б сесію, провели і ухвалили б потрібні рішення….", – зазначила лідер "Батьківщини".

А так, зазначає голова партії, ми бачимо політичну колотнечу перед виборами, і саме тому кожні вибори в нас завершуються "пшиком".

"Наше завдання інше – щоб зусилля не "пішли в трубу", щоб люди нарешті відчули зміни у власному житті", – наголосила Тимошенко.

За її словами, "Батьківщина" готова взяти участь у засіданні парламенту в будь-який день.

"Четвер – так четвер, позачергове засідання – так позачергове засідання, сесія – так сесія. Ми готові працювати та голосувати. І не просто голосувати, ми запропонували для розгляду свої закони, спрямовані на захист людей, – це закон про зниження тарифів, який вже багато часу не розглядався Радою і зміни до бюджету з підвищенням пенсій принаймні до мінімального рівня у 3094 грн", - заявила політик.