RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Весь світ буде дивитися: дипломат назвав головну зброю України проти Росії

Найголовніша зброя України проти Росії - це її внутрішній розвиток.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив директор дипломатичної академії ім. Г. Удовенка при МЗС України, Надзвичайний і Повноважний Посол України Сергій Корсунський.

"Якщо ми різко збільшимо темпи розвитку, якщо доходи українців будуть рости, якщо ми трансформуємо нашу країну, якщо, нарешті, в Києві перестануть будувати потворні нескінченні масиви і хмарочоси де попало, ми швидше звільнимо Донбас і швидше повернемо Крим. Ось це буде наступний чек-лист. Але якщо пройде три місяці, і ми знову нічого не зробимо і будемо продовжувати займатися популізмом, далі буде погано", - зазначив він.

За словами Корсунського, перші візити президента України Володимира Зеленського до Франції і Німеччини свідчать про те, що до нього ставляться з цікавістю, але такий "медовий місяць" має свій ліміт по часу.

"Цей чек-лист буде, коли збереться парламент і коли буде створено уряд. Весь світ буде дивитися, хто став міністрами, хто очолив комітети, як сформовано більшість у парламенті і як сформовано нове керівництво, які закони починають розглядати в першу чергу. У мене немає ні найменших сумнівів, що спочатку будуть зроблені кроки щодо усунення корупції, щодо полегшення ведення бізнесу, по приватизації", - підкреслив дипломат.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": У України вже є головна зброя проти Росії, потрібно тільки нею скористатися - Сергій Корсунський.