RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Попросили здати телефони: Зеленський і "слуги народу" проводять закриту зустріч в Києві, фото

У четвер, 5 вересня, партія президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" зібралася на закрите засідання в столичному конгресно-виставковому центрі "Парковий".

Про це повідомляють в Telegram-каналі "УП. Off the record".

На зустрічі були присутні глава держави, прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр фінансів Оксана Маркарова і генпрокурор Руслан Рябошапка. Відзначають, що депутатів партії попросили перед початком засідання здати телефони.

Як пише видання LB.ua, серед головних питань, які повинні були обговорити "слуги народу" - подальші плани і нові законопроекти в Раді. До слова, нардепи планували двогодинну дискусію. Засідання почалося о 18.00.

За словами народного депутата Ірина Верещук в коментарі "РБК-Україна", перед зустріччю, буде обговорюватися підготовка до пленарного тижня.

"Підготовка законопроектів, комітети. Все, що стосується внутрішньої організації роботи", - поділилася вона.

Розповів заздалегідь про зустріч кореспонденту УНІАН і перший віце-спікер Ради Руслан Стефанчук.

"Це буде нормальна дискусія, як нам діяти далі. У нас такі два пленарні тижні, і нам потрібно просто звірити годинники", - поділився він.

За словами Стефанчук, на засідання запрошені і члени Кабміну, щоб обговорити відповідні законопроекти.

Крім того, заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук заявила, що тепер в Раді будуть проводити регулярні засідання фракції.

"Сьогодні відбудеться засідання фракції. Так, фракція буде зустрічатися регулярно для обговорення законопроектів, які напрацьовуються комітетами, подаються президентом і Кабміном. Дискусії у нас йдуть постійно - в комітетах, в групах, а потім виносяться ще на спільне обговорення у фракції", - пояснила вона.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували черговий ролик, яким висміяли нове керівництво України. На цей раз відео було присвячено депутату від "Слуги народу" Юрію Корявченкову, відомому як "Юзик".