RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

Росія перекинула на Донбас елітні війська: в розвідці розкрили деталі

Російське командування призначає випускників російських вищих військово-навчальних закладів на офіцерські посади у військах бойовиків так званої ДНР і ЛНР, а також посилює місцеві формування бійцями російського спецназу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Відзначається, що для підвищення рівня спеціальної підготовки диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар, через неконтрольовані Україною ділянки кордону продовжують прибувати військовослужбовці з елітних підрозділів спецпризначення ЗС РФ.

При цьому, як повідомляється, новоприбулі на окуповану територію кадрові російські військовослужбовці відрізняються вкрай негативним ставленням до місцевого населення, особливо до т.зв. “нових громадян Росії”, які працюють в системі тилового забезпечення противника. У зв’язку з цим зросла кількість застосування зброї при виникненні конфліктних ситуацій. Зокрема, 15 вересня цього року при намаганні застосувати зброю у громадському місці під час суперечки з представниками так званих “місцевих правоохоронних органів”, було важко поранено російського окупанта.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", колишній бойовик так званої ДНР Микита Пудиков в Росії був засуджений до 7 років в'язниці за скоєння вбивства.