"Чернуху" буде вбивати: у мережу злили нову порцію компромату на нардепів з "Юзіком"

Виключений з фракції "Слуга народу" нардеп Антон Поляков опублікував новий фрагмент аудіозапису розмови нібито своїх колишніх колег з поліцією Кривого Рогу.

Відповідне аудіо Поляков опублікував в своєму Telegram-каналі.

"Друзі, надійшов четвертий фрагмент переговорів. Коментарі зайві. Слухаємо, насолоджуємося і прозріваємо", - написав нардеп.

Розмова починається з того, що інший народний депутат від "Слуги народу", колишній актор "Кварталу 95" Юрій Корявченков ( "Юзик") представляє своїм співрозмовникам колегу-лобіста Володимира Захарченко.

"Ще ми момент проговорили з Володею про те, що наш Володимир Захарченко - він взагалі колишній, ну, колишніх не буває, і зараз народний депутат, працівник правоохоронної системи. Звільнився в 2006 році", - говорить нардеп.

Після цього на записі чутно, судячи з усього, голос Захарченко, який говорить про беззаконня, яке нібито влаштовують "слуги народу".

"Я не просто готовий, я з вами поділюся реальним станом справ, хто чим займається. Зараз так вийшло, я зустрічаю колишніх злочинних авторитетів, які стали шанованими людьми. І ось вони зі мною говорять:" Володимир, навіть ми того і не робили, що зараз роблять ваші колеги. Те, що звучить неправильно як "кришують". Вони не "кришують". Вони очолюють ". Я кажу відверто", - сказав Захарченко.

На тлі лунає голос Корявченкова, який уточнює, що згадані люди стають "генераторами всіх рухів".

Потім звучить фраза про те, що люди, які вкладають свої гроші в металобрухт, не отримують відкати. Також учасники зустрічі задаються питанням щодо комунікації між учасниками схеми.

"Я уточнюю, мені треба розуміти. У нас людина не буде дзвонити всім. Кому-то повинен дзвонити одному. Мені, як керівнику, комусь із ваших. Припустимо, я буду дзвонити вам всім. Йому треба з кимось конкретно, з криворізьким. з Володею, чисто з криворізькими ", - говорить Корявченков.

Голос на тлі уточнює, що контактувати потрібно з "рішалами" питань в сфері правоохоронних органів. Нардеп, в свою чергу, висловлює побоювання у зв'язку з тим, що контактер може "потрапити в штангу через незнання".

"Комунікація з поліцією, з правоохоронцями - це ось Володимир, супер. По ГЗК - я не беру ГЗК", - відповідає йому один зі співрозмовників.

"Так, це ми обговоримо, щоб він тут не зашивався. Тому що" чорнуху "всю він буде вбивати. Він повинен бути повністю незалежний", - висловлює свої побажання Корявченков.

На це хтось відповідає йому запевненнями в успіху схеми.

"Повний карт-бланш, у вас" дах ", - чути на аудіозаписи.

Аудіозапис можна послухати по посиланню .

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Антон Поляков, якого виключено зі президентської фракції "Слуга народу", розповів про підкупи на парламентських виборах, про які нібито знав глава Офісу президента України Андрій Богдан .