RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

В "Слузі народу" прийняли рішення по нардепу-гвалтівнику

У понеділок, 25 листопада, народного депутата України Романа Іванісова виключили зі складу партії і фракції "Слуга народу" у Верховній Раді.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Рішення про виключення Романа Іванісова і з фракції, і з партії вже прийнято. На найближчому пленарному засіданні про виключення з фракції офіційно оголосить голова Верховної Ради", - зазначила заступник глави фракції Євгенія Кравчук.

Президент України Володимир Зеленський також підтвердив інформацію про те, що Іванісов виключений з партії "Слуга народу".

"У нас є монобільшість, але ми можемо говорити дуже відверто: третій депутат (Іванісов - ред.) Був виключений з партії" Слуга народу ". І ми цим пишаємося, бо у нас триває очищення, ми дійсно партія народна,"Слуга народу", ми служимо народу України, і набрали людей з народу, звичайних людей", - сказав він у відеозверненні до українців про успіхи, перемоги, плани і невдачі влади за тиждень, записаному під час пішої прогулянки президента вулицями Києва.

Зеленський вказав, що якщо будуть знаходити "щось кримінальне, якісь новини будуть про "договорняки", ну люди не ідеальні, тому що це не наші родичі, не наші друзі", то таких людей буде виключати з партії "Слуга народу ".

Також читайте в матеріалі "Апострофа": Групове згвалтування в компанії з мажором: всі подробиці про темне минуле "слуги" Іванісова .