RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Кабмін і Рада довго не протягнуть: астролог попередив про великі зміни в Україні

У найближчому майбутньому президента України Володимира Зеленського чекає оновлення команди, а переобрання парламенту може відбутися вже восени.

Таку точку зору в інтерв'ю "Апострофу" висловив астролог Влад Росс.

За словами астролога, глава держави не згинається під впливом інших людей.

"Все думали, його можна буде зламати на переговорах. "Газпром" хотів укласти контракт максимум на три роки з низькими тарифами, а тут не прогинаються Зеленський нам повертає три мільярди доларів боргу і забезпечує більш-менш хороші контракти", - сказав він.

Росс вважає, що Зеленський веде сприятливу зовнішню політику.

"Все йде до того, що буде і оновлення його команди, монобольшінства. І, швидше за все, місцеві вибори пройдуть восени. Напевно буде і переобрання парламенту. Тим більше, що в річному гороскопі Зеленського Уран знаходиться в "будинку влади", тому він сам повинен оновити своє монобольшінство і, швидше за все, це буде триста "спартанців" замість 450, як зараз", - зазначив він.

При цьому астролог висловив думку, що Кабмін допрацює максимум до весни.

"А ось далі Марс входить у з'єднання з Місяцем на карті України, і там можуть бути якісь збурення, протести, зміни. Можливо через те, що багато хто не погодяться із земельною реформою, навесні можливі якісь збурення. і замість маївок люди поїдуть влаштовувати якийсь черговий Майдан, але його, швидше за все, не буде. пообурюватися, побастуют - і на цьому все закінчиться", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Путін і Зеленський будуть щасливі в дипломатичному шлюбі, але ненадовго - Влад Росс.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Політика Тема: Киевская власть
Теги: