RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Лукашенко зробив неприємний для Путіна натяк, але "промахнувся": відео

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заговорив про деструктивний вплив на білоруське суспільство деяких медіа і зробив дивну заяву про Європейський союз і Швейцарію.

Про це повідомляє "Мінправди" в Telegram.

Він попросив не порівнювати Білорусь з Швейцарією і Австрією, оскільки у них сильні союзники, які їх захищають, а у Білорусі по-іншому.

За його словами, його країна відбиває медіаудари як від ворогів так і від союзників.

"Білорусь з усіх боків пронизана різними медійними потоками. Багато з них відверто деструктивні. І не треба нас, порівнювати з Швейцарією, Австрією. Ці держави існують в складі Європейського союзу. І вони завжди спираються на своїх союзників, і, принаймі , в спину їм не стріляють. ми ж знаходимося в такому положенні, що нам і від союзників дістається, і від суперників чи ворогів, як ми їх називали. і в цьому плані Білорусь прострілюється з усіх боків. та й у великих зарубіжних ЗМІ щодо нашої країни часто з'являються інсинуації, а часом і зовсім явна брехня і наклеп", - заявив він.

Відзначимо, що Лукашенко помилився, оскільки Швейцарія в Європейський союз не входить.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Олександр Лукашенко заявив, що Росія навмисно завищує для Білорусі ціни на енергоносії з метою політичного тиску.