RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Журналісти показали елітне житло і автопарк скандального екс-прокурора Києва: фото і відео

Колишній районний прокурор Києва Сергій Нечипоренко все ще не отримав вирок у справі про хабарництво і продовжує вільно переміщатися по світу.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

Суд над екс-прокурором триває з 2015 року, коли його спіймали на хабарі в 150 тисяч доларів. Після цього він не тільки вийшов на свободу, але і зміг вивести з-під арешту елітне рухоме і нерухоме майно в Україні, переписавши його на дружину. Цікаво, що через два тижні після затримання він з нею розлучився.

Відомо, що у власності сім'ї Нечипоренко будинок площею 250 кв. м в селі Хлепча Київської області, квартира в житловому комплексі "Петропавлівський" в передмісті Києва і ряд офісних приміщень в центрі столиці.

У 2015 році його дружина придбала в селі Лісники Київської області земельну ділянку, а потім ще один будинок під Києвом, в Петропавлівській Борщагівці.

Має родина Нечипоренко майно і в трьох містах Болгарії - Бургасі, Святому Власі і Софії.

Також журналісти показали значний автопарк родини екс-прокурора.

Нагадаємо, що колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан опублікував своє нове фото з відпочинку на Сейшельських островах, куди він, очевидно, відправився відразу після відставки.