RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

У Зеленського прокоментували скандальну переписку з мером Черкас через карантин

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов заперечує ведення переписки з мером Черкас Анатолієм Бондаренком, який передчасно скасував карантин у місті.

Новий удар по Британії та "псевдовибори" в Польщі: як коронавірус змінює світ (оновлюється)

Про це повідомила в Telegram прес-служба Офісу президента.

"Сергій Трофімов заявляє, що не вів переписку з мером Черкас. За його словами, передчасне скасування карантинних обмежень на місцях - це турбота не про людей та бізнес, а про свої політичні рейтинги перед місцевими виборами", - наголошується в повідомленні.

Трофімов назвав повідомлення про скандальне листування "повним фейком".

"Листування, яке нібито мало місце між мною та мером Черкас - це повний фейк. Я не спілкуюся з людьми в такій манері взагалі. На поширених в медіа фото - не мій телефон, мій месенджер виглядає не так. Там навіть моє фото явно взято з Інтернету. Але мене непокоїть, що подібні фейкові новини так швидко і легко розходяться в ЗМІ. Без якого-небудь аналізу, перевірки фактів та з'ясування їх правдивості", - цитує прес-служба Офісу президента заяву Трофімова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мер Черкас Анатолій Бондаренко, який скасував карантин в обласному центрі з 30 квітня, відповів на відкриття справи проти нього.