RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Арахамія робить політичну помилку, знімаючи з виборів ОПЗЖ у Миколаєві - політолог

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, намагаючись зняти з виборів ОПЗЖ у Миколаєві, лідируючу політичну силу в місті, робить помилку.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політолог Андрій Бодров.

"Опитування за останній рік наполегливо твердять: рейтинг партії влади постійно знижувався. Скандали навколо депутатів і чиновників діяли на підтримку "Слуги народу" як потік гарячого повітря на сніг, що щойно випав. Природно, "зальоти" команди били і б'ють по рейтингу президента. Місцеві вибори тільки підлили масла у цей вогонь", - зазначив він.

За словами Бодрова, в політичній тусовці активно циркулюють чутки про швидке зміщення Арахамія з поста керівника фракції.

"Ідея з миколаївськими виборами, мабуть, мала довести його ефективність у "вирішенні питань ". Але вийшло, що Давид тільки підставив у черговий раз Зеленського", - підкреслив він.

Експерт вказує, що з урахуванням високої підтримки ОПЗЖ у Миколаєві, ці дії цілком можуть спровокувати у відповідь протидію вже з боку виборців, аж до масових протестів.

"Якщо люди вийдуть на вулиці, то і авторитет президента не врятує місцеву владу від поразки і втрати контролю над територією", - підсумував Бодров.