RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Шмигаль вніс в Раду подання про призначення ще двох міністрів: що відомо про кандидатів

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пропонує парламенту призначити Олександра Кубракова на посаду міністра інфраструктури, Олексія Любченка - на посаду першого віце-прем'єр-міністра - міністра економіки і Віктора Ляшко - на посаду міністра охорони здоров'я.

Степанова - геть: як Рада очистила Кабмін від токсичних елементів

Про це сказала в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прем'єра Ольга Куришко.

Олександр Кубрак

Зараз Кубрак - Голова Державного агентства автомобільних доріг - "Укравтодор". Він народився 20 серпня 1982 року в Першотравенську Дніпропетровської області. Має диплом" маркетолога "в Київському економічному університеті. Також закінчив короткострокову програму в" Harvard Kennedy School ".

Крім того, Кубрак підприємець, експерт з цифрової і дорожньої інфраструктури, народний депутат Верховної Ради IX скликання від партії "Слуга народу".

Олексій Любченко

Олексій Любченко - глава Державної податкової служби. Народився 21 вересня 1971р. в с. Орловець Городищенського району Черкаської області. У 1993 році закінчив з відзнакою Київський державний економічний університет за спеціальністю "Економічне і соціальне планування". Доктор економічних наук. Олексій Любченко разом з дружиною Оксаною володіє чотирма квартирами (дві - в Києві, дві - в Черкасах і області) та земельною ділянкою на 4,4 га під Кропивницьким. У Любченко два автомобіля: Land Rover Evoque 2013 року і Nissan Micra (2007) і два катери: Bombardier utopia 205 і Buster Magnum.

Як повідомляв "Апостроф", 14 травня стало відомо про швидке перезавантаження в уряді.