RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Екс-директор "Артека" призначений "завгоспом" Зеленського: фото та біографія

Колишній директор дитячого табору "Артек" Ігор Лисий переміг в конкурсі на посаду керівника Державного управління справами.

Розпорядження президента України Володимира Зеленського №539 / 2021-рп "Про визначення переможця конкурсу на зайняття посади Керівника Державного управління справами" опубліковано на сайті глави держави.

"Відповідно до частини першої статті 28 Закону України "Про державну службу" визначити Лисого Ігоря Васильовича переможцем конкурсу на зайняття посади Керівника Державного управління справами. Це Розпорядження набирає чинності з дня його опублікування", - йдеться в розпорядженні президента.

Раніше Ігор Лисий був першим заступником міського голови Кам'янець-Подільського, і головою правління Кримської фруктової компанії (АР Крим). З 31 січня 2014 був директором дитячого табору "Артек".

У 1998-му році він балотувався до Верховної Ради 3-го скликання, а в 2010-му році - до Львівської міськради від "Фронту змін", але обидва рази не пройшов.

З 16 січня 2020 року він був заступником керівника, а з 18 червня - в.о керівника Державного управління справами з випробувальним терміном на три місяці. 14 грудня 2020 року був призначений керівником Державного управління справами.

Як повідомляв "Апостроф", 11 серпня, президент Володимир Зеленський звільнив Айну Тимчук з посади голови Харківської обласної державної адміністрації.