RU  UA  EN

Четвер, 30 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 травня

29 травня

28 травня

27 травня

Всі новини

Путіну нічого сказати: журналіст назвав єдине, чим Росія цікава світу

Кліматичний саміт ООН у шотландському Глазго пройшов без участі президента РФ Володимира Путіна, оскільки йому не було чого сказати світовій громадськості.

Про це у програмі Роксани Руно "Всьо по бєспрєдєлу" на Апостроф TV розповів російський журналіст Ігор Яковенко.

"Те, що Путін не поїхав на переговори щодо клімату в Глазго - це пов'язано не тільки з тим, що він боїться заразитися (коронавірусом. - Ред.), він більше не є співрозмовником, йому нема чого сказати з головних питань сучасності: переходу на зелену енергетику, боротьбу з глобальним потеплінням", – розповів Яковенко.

На його думку, 2030 року світ Росію у тому вигляді, в якому вона є зараз, не пустить. І хоча її не зітруть з карти світу - вона перестане бути комусь цікавою.

"Вона вже починає жити в минулому. Єдине, чим Росія цікава світовій спільноті - вона може принести якісь неприємності. Єдиний товар, який дедалі більше займає питому вагу в торговому обороті Російської Федерації - це неприємності. Якщо недавно це були нафта і газ, то сьогодні їхня кількість поступово зменшується в економіці, а неприємності залишаються", - підсумував російський журналіст.

Більше читайте на "Апостроф" в інтерв'ю: Балакучі голови Путіна розуміють, що вже втратили Україну - російський журналіст