RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Хто хоче вбити Бутусова? Журналіст відповів на заяву Арестовича

У понеділок, 29 листопада, Олексій Арестович заявив, що з українського журналіста Юрія Бутусова можуть вбити протягом найближчих кількох тижнів.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами позаштатного радника глави Офісу президента, з Бутусова хочуть зробити другого Георгія Гонгадзе.

"Ні він, ні численні співчуваючі не бачать абсолютно очевидного - Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе. Такими темпами йому залишається вже дуже недовго- рахунок пішов на дні, максимум - тижні. Його ліквідують - ті, хто його і Накачує. І це, за планом, стане сигналом до початку масових заворушень - зі щирим обуренням громадян", - заявив Арестович.

Сам головний редактор інтернет-видання "Цензор.НЕТ" в ефірі програми на каналі "Україна 24" заявив, що баче небезпеку вбивства від української влади.

"Цьому передувала ганебна поведінка президента Зеленського у спілкуванні зі мною на прес-конференції та кримінальна справа, яка відкрила ДБР. Зараз наступний крок тиску – погрози Арестовича. Ми бачили цей текст, він сповнений образа проти мене. Він каже в ствердній формі: "Тебе уб'ють протягом тижня, час пішов", - зазначив Бутусов.

Раніше "Апостроф" писав, що у Державному бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження зі стрільби з артилерійської зброї журналіста Юрія Бутусова.