RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

З нетерпінням чекаю на можливість: глава МЗС Великої Британії відвідає Україну

Міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс 30 січня заявила, що збирається відвідати Україну наступного тижня.

Про це вона написала на своєму акаунті у Twitter.

За словами Елізабет Трасс, своїм візитом вона хоче підтримати Україну.

"З нетерпінням чекаю на можливість відвідати Україну цього тижня, щоб підтримати" , - зазначила глава МЗС Великої Британії, коментуючи публікацію свого українського колеги Дмитра Кулеби.

У посту міністра закордонних справ України були подяки Трас за її рішучу позицію щодо підтримки України та стримування Росії від подальшої агресії.

"Такі заходи, як запровадження санкцій проти російських фінансових інтересів у Великій Британії, можуть вдарити по хворому місцю Росії", - писав Кулеба у пості, яким поділилася глава британського МЗС.

До цього ми розповідали, що уряд Великої Британії розглядає можливість збільшення вдвічі чисельності своїх військ у Східній Європі на тлі можливого вторгнення армії РФ в Україну.

Також нагадаємо, 30 січня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що якщо російські чиновники дійсно говорять про те, що не хочуть нової війни, то Росії потрібно відвести свої війська від України.

Раніше "Апостроф" писав, що у неділю, 30 січня, до столиці України з офіційним візитом прибула міністр національної оборони Канади Аніта Ананд для зустрічі зі своїм українським колегою.