RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Курячий інтелект Кремля: у Росії вказали, як Байден взяв Путіна "на слабо"

Під час розмови президента США Джо Байдена і глави Росії Володимира Путіна останній опинився в дуже некомфортному становищі, куди сам себе загнав своєю недалекоглядною політикою.

Таку думку у своєму Telegram-каналі висловив Анатолій Несміян (El Murid), російський блогер, прихильник антиукраїнського проекту "Новороссия".

"Кремлівські розраховували, що їм зійде з рук в черговий раз провернути демонстрацію силової загрози. Як це було і раніше. А їх взяли "на слабо" - до чого вони були зовсім не готові, а тому почали імпровізувати, що з їхнім курячим інтелектом абсолютно протипоказано. От і доімпровізувалися ”, - пише він.

Несміян зазначив, що під час розмови Байден попередив, що вторгнення викличе вкрай жорстку відповідь та запропонував перейти до дипломатії. При цьому ультиматум Путіна був відкинутий, і до нього Штати повертатися не мають наміру і будь-які вимоги Кремля повернутися до його обговорення не мають успіху. Байден пропонує дипломатію з зовсім інших питань, яких Кремль раніше не торкався.

"Це і є політика для дорослих — поставити партнера перед суцільною стіною, а потім запропонувати йому пройти в непримітну шпаринку. У політиці переважна кількість подібних рішень і комбінацій створюється не проектними діями, а використовуючи помилки супротивника. а скористався тією дичиною, яку Путін влаштував у повній впевненості у своїй безкарності", – додав Анатолій Несміян.

Читайте також матеріал "Апострофа": Буде велика війна чи ні? Усі подробиці про можливе вторгнення військ Путіна в Україну.