RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зеленський провів засідання Ставки: обговорили ситуацію на фронті і захист від ворожих атак

У понеділок, 8 травня під час чергового засідання Ставки верховного головнокомандувача на чолі з президентом Володимиром Зеленським учасники обговорили можливості посилення захисту населення й об'єктів цивільної та критичної інфраструктури, а також проаналізували стан забезпечення підрозділів ЗСУ озброєнням і боєприпасами.

Про це повідомляє канцелярія Офісу президента.

Зазначається, що під час засідання йшлося про наслідки нещодавніх повітряних атак з боку РФ та можливості боротьби із ними.

Також було представлено доповіді про поточну ситуацію на фронті та про плани окупантів на майбутнє. Керівники Збройних Сил України повідомили про прогрес бойових дій на ділянках фронту, що знаходяться в межах відповідальності оперативно-стратегічних угрупувань військ "Хортиця", "Таврія", "Одеса" та "Північ".

Читайте також: 9 травня в Україні відзначатимуть День Європи, — Зеленський

Окрім цього на засіданні також представлена доповідь щодо забезпечення артилерійськими боєприпасами та ракетами всіх типів для потреб українських Збройних Сил протягом поточного року.

Варто зазначити, що у засіданні взяли участь: керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки також долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Раніше ми писали, що Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня пам’яті й примирення.

  • Вас може зацікавити:

"Спецоперація" йде по плану: ЗСУ за добу знищили 540 окупантів, 7 ворожих танків і 42 дрони

Окупанти проводять "евакуацію" з Токмака, у Веселому знищили документацію "поліції" - Генштаб

Росія влаштувала нічну атаку: на Одещині влучання у склад, у Києві є постраждалі. Фото, відео і всі подробиці