RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Політика

Новини

19 вересня

Всі новини

«Перевершила очікування»: Ілон Маск визнав успіх Гарріс у дебатах з Трампом

Скандальний американський мільярдер Ілон Маск прокоментував дебати кандидатів в президенти США, які відбулися у Філадельфії. Наголосив, що віцепрезидентка Гарріс "перевершила очікування більшості людей".

Про це Маск написав на сторінці у соціальній мережі Х.

Він вказав наступне:

"Хоча я не думаю, що ведучі дебатів були справедливими до Дональда Трампа, Камала Гарріс перевершила сьогоднішні очікування більшості людей".

Проте в цьому контексті вирішив згадати про свої переконання, що Трамп у конкретних справах "...впорається набагато краще".

"Проте, коли справа доходить до конкретних справ, а не просто до гарних слів, я твердо переконаний, що Трамп впорається набагато краще. Зрештою, якщо Камала може робити великі справи, то чому вона цього не робить? Байден рідко з'являється на роботі, тож вона, по суті, вже керує. Питання зводиться до наступного: чи хочете ви, щоб поточні тенденції продовжувалися ще 4 роки, чи ви хочете змін?", - питає Маск у своїх підписників в соцмережі Х.

Нагадаємо, що віцепрезидентка США Камала Гарріс і колишній президент Дональд Трамп провели дебати, на яких перемогу отримала представниця демократів. CNN повідомляє, що за даними опитування зареєстрованих виборців 63% з них заявили, що краще виступила Гарріс, 37% - що Трамп.