RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Чи чекати Україні дострокових виборів в 2018 році: прогноз астролога

Український астролог Влад Росс вважає, що в 2018 році Україну чекають дострокові вибори.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"У роки Собаки передача влади завжди відбувається мирним шляхом. Особливо в Україні. І ось зараз відбувається те, що називають "Міхомайдан", швидше за все, ця акція дасть якісь плоди і призведе до дострокових парламентських і президентських виборів", - заявив астролог.

Росс зазначив, що лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі змусить президента України Петра Порошенка оголосить дострокові вибори.

"Ось дострокові вибори були ж в 1994 році, в рік Собаки. Чому б не статися достроковим виборам зараз? Я абсолютно впевнений, що Саакашвілі все одно доведе Порошенко до того, щоб він провів ці дострокові вибори. Якщо він упреться і буде сидіти до осені - він не зможе всидіти. Тому що Саакашвілі - це професійний революціонер, у нього все як по маслу йде. Нічого проти нього не можуть зробити. А у Порошенко все, що він робить, проти нього", - розповів він.

Астролог вважає, що Порошенко програє вибори, якщо вони відбудуться в 2019 році, тому йому варто спробувати зіграти на ситуації і спробувати виграти дострокові вибори в 2018.

"Якби я був його астрологом, я б йому сказав: "Петро, коли будеш всіх вітати з Новим роком, 31 грудня оголоси, що, хлопці, з Новим роком, з новими виборами. Я оголошую дострокові вибори". І всі аплодують, всі справи. Чесно, я б йому ось так порадив", - заявив Росс.

Детальніше прогнози Влада Росса на 2018 рік читайте в його інтерв'ю "Апострофу" Астролог про майбутнє Порошенка, кінець режиму Путіна і загрозу великої війни.