RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Відомий волонтер зловив Гриценка на надмірній довірливості роспропаганді

Екс - міністр оборони України Анатолій Гриценко повірив російській пропаганді - в новині, яку він процитував,говориться, що міністр оборони США Джеймс Меттіс висловив співчуття міністру оборони Росії Сергію Шойгу з приводу трагедії в Керчі.

Обурення політика викликала відсутність реакції на новину з боку української влади, про що він написав на своїй сторінці в Facebook.

У свою чергу, відомий волонтер і військовий оглядач, заступник голови Ради резервістів Збройних Сил України, Мирослав Гай дорікнув Гриценку за надмірну довірливість російським ЗМІ.

"Про те, що Меттіс" Скажений Пес "визнав Крим російським написав тільки один російський сайт - поки що це фантазія Міністерства Оборони. Сьогодні, помічник Трампа, Болтон (Джон Роберт Болтон - американський політик-республіканець і дипломат, -" Апостроф ") повинен офіційно повідомити російську сторону про вихід США з договору про скорочення ракет малої і середньої дальності і фактично про початок нової гонки озброєнь. і в такий важливий для планети момент ... Гриценко вимагає розіслати ноту протесту нашим стратегічним партнерам, прочитавши новину на "вШ вом "російському сайті, - заявив активіст.