RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Розумна сила" вимагає від Ляшка припинення спекуляцій про Донбас: відео

Поставити підпис під Народної декларацією, або перестати спекулювати на темі відновлення миру в Донбасі.

З такими словами заступник голови політичної партії "Розумна сила" Олександр Савченко звернувся до лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

"Прийшов той час, коли потрібно припинити спекулювати на темі світу. Шановний Олег Ляшко, я звертаюся особисто до вас Поставте підпис під декларацією, якщо ви дійсно за мир в Україні, а не просто спекулюєте на цій темі", - заявив політик.

Він зазначив, що столичним політикам варто поспілкуватися з жителями Донбасу, щоб дізнатися їх потреби.

"Там, на Сході України, гинуть люди, наші співгромадяни. Звичайно, легко сидіти в теплому Києві і розповідати про те, як прекрасно було б завершити конфлікт на Донбасі. Але, а ви там були? Ви спілкувалися з громадянами України, які залишилися на непідконтрольних територіях? Наша партія була, я там був! Держава просто забула про своїх громадян там Досить порожніх розмов, підтримайте ті реальні дії, які роблять люди або перестаньте спекулювати ", - додав Савченко.

Також відомо, що політична партія "Розумна сила" на "радикалах" зупинятися не має наміру і буде вимагати підписання Народної декларації про мир від усіх українських політиків, які так чи інакше піднімають тему світу на Донбасі. У партії впевнені, що кожен політик, який вважає себе народним, повинен почути украінсцев і підтримати мирну ініціативу.