RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Соціалісти змінили символіку та висунули на президентські вибори Іллю Киву

Соціалістична партія висунула єдиного кандидата в президенти, змінила символіку і прийняла рішення про участь СПУ в місцевих виборах.

Про це повідомляє прес-служба СПУ на офіційному сайти парії.

«Влада зайнята виключно особистою наживою і власним збагаченням замість того, щоб займатися країною і поліпшенням якості життя людей. Країну розтягують по кишенях, не думаючи про людей і про майбутнє. В країні процвітає корупція, загорнута в красивий фантик від цукерок. Країна загрузла у війні, а нам розповідають про численні реформи і кажуть, як скоро все буде добре», - відзначив голова Запорізької обласної організації СПУ Чарленюк Володимир Васильович.

Тільки, на жаль, це «добре» більше схоже на геноцид проти свого народу.

«Відсутність робочих місць, зарплат, зубожілий народ, підірвана економіка, знищено охорону здоров'я, освіту, культуру і спорт, зневажливе ставлення до екології та природних ресурсів. А державна машина як і раніше працює лише на особисте збагачення за рахунок свого народу. Я по-іншому уявляю собі цю країну, мені не подобається так. Тому сьогодні я тут. Я не хочу чути обіцянок, що колись ми будемо жити добре. Я хочу, щоб сьогодні кожен українець був щасливий на нашій землі. Ми входимо в політичну боротьбу – ці вибори визначать дуже багато для нашого народу. Ми не можемо помилитися в цей раз, ціна помилки буде занадто велика. Ми будемо боротися за краще життя, за справедливість і правду. І ми переможемо», - продовжив голова Запорізької обласної організації СПУ.

Для висунення єдиного кандидата на пост президента України була запропонована кандидатура Іллі Киви. В результаті голосування рішення про висування Іллі Киви для участі в президентських виборах було прийнято одноголосно.

«Для мене це важкий хрест і відповідальність. Я буду робити помилки, хочу вам відразу про це сказати. Але я буду боротися, буду працювати над собою. І я знаю, що з вашою підтримкою ми обов'язково переможемо. Можу вам сказати точно, і в цьому ви можете мені довіряти, — я ніколи не зраджу. Батьківщина в мене одна. Я клянусь вам бути чесним і відданим своїй країні», — сказав кандидат у президенти України Ілля Кива.

Далі члени СПУ одностайно проголосували за затвердження нової символіки партії, яка зображує сильний і вольовий кулак.

«Змінюється курс, змінюється напрямок нашої партії. Ми будемо боротися. Кулак завжди уособлював боротьбу і єдність. Цей кулак– запорука перемоги над злом, корупцією, злочинністю. Кулак –це те, що збереже наше майбутнє», — зазначив Ілля Кива.

У заході взяли участь члени Політичної ради СПУ і голови регіональних організацій партії. На з'їзд також прибули представники УТОС і УТОГ. Багато з них вийшли на сцену, щоб висловити свою позицію щодо сьогодення і майбутнього України.

Нагадаємо, загальнонаціональний з'їзд Соціалістичної партії України відбувся в Палаці Спорту 3 листопада 2018 року. Кількість учасників досягло 2,5 тисяч осіб.