RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Юлія Тимошенко пішла в президенти: фоторепортаж

У вівторок, 22 січня, з'їзд партії "Батьківщина" висунув лідера цієї політсили екс-прем'єра Юлію Тимошенко в президенти.

Як повідомляє "Апостроф", на даному заході, що відбувся в столичному Палаці спорту, була присутня родина Тимошенко, її однопартійці, а також громадські діячі та представники духовенства. Загалом у залі було присутньо декілька тисяч чоловік.

Відкрив форум Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, який благословив з'їзд. Також присутні могли подивитися відеозвернення колишнього президента Грузії і екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі, який у своєму виступі критикував діючу владу.

У передвиборчій промові Юлія Тимошенко заявила про те, що її кроки на посаді президента допоможуть "повернути українців додому і зробити їх життя комфортним на батьківщині".

"Ми зробимо все, щоб наш Новий курс був в кожному будинку. Повірте, наша партія доходить до будинків, в село. Ми ніжками все рознесемо", - заявила політик.

Тимошенко також заявила, що якщо переможе на виборах і за перші 100 днів роботи не продемонструє результатів, подасть у відставку.

Рішення про висунення Юлії Тимошенко було прийнято делегатами з'їзду одноголосно.

У середу, 23 січня, Юлія Тимошенко подасть документи до ЦВК для реєстрації кандидатом в президенти.