RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Соловйов "переміг систему" та став кандидатом у президенти України

Центральна виборча комісія (ЦВК) у п’ятницю, 8 лютого, прийняла рішення про реєстрацію лідера партії "РОЗУМНА СИЛА" Олександра Соловйова кандидатом на пост Президента України.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Десять членів комісії проголосували "за", 6 – утримались.

Нагадаємо, що заяву до ЦВК кандидат подавав повторно, оскільки на засіданні 2 лютого йому відмовили через рядок у передвиборній програмі, де йшлося про необхідність припинення військових дій на Донбасі та початок мирних переговорів.

У партії "РОЗУМНА СИЛА" наголошують, що проти Олександра Соловйова задіяли адмінресурс. Оскільки до відмови ЦВК додався ще й "донос" у СБУ від громадської організації "Комітет виборців України» (КВУ) з безпідставними та надуманими звинуваченнями в сепаратизмі.

Та незважаючи на шалений тиск, погрози і залякування, якими влада намагалася прибрати "РОЗУМНУ СИЛУ" зі свого шляху, справедливість і закон перемогли.

"Ми перемогли систему! Та ще раз переконалися, що влада чинить супротив усім, хто хоче відновити мир і об’єднати країну, – зазначив Олександр Соловйов. – Адже саме мир, порядок і достаток – це ключові тези моєї передвиборної програми".

У партії зазначили, що кандидатуру Олександра Соловйова однопартійці підтримали на партійному з’їзді "РОЗУМНА СИЛА" 24 січня.

За словами лідера "РОЗУМНОЇ СИЛИ", першочергово потрібно домогтися припинення військових дій на Донбасі – шляхом мирних переговорів.

"Тільки тоді, коли в країні буде мир, ми зможемо реалізувати ефективні кроки для відновлення економіки, зростання добробуту населення. Країна повинна звільнитися від впливу так званих закордонних кураторів та призначити на ключові посади професіоналів, а не іноземців, які зацікавлені не в розвиткові держави, а в її занепаді", – наголосив Олександр Соловйов.

Присвятивши понад 20 років боротьбі з економічною злочинністю, лідер "РОЗУМНОЇ СИЛИ" має чітке бачення, як відновити порядок в країні, вдосконалити роботу поліції та викорінити корупцію.

Один з ключових меседжів Соловйова – забезпечення гідного життя кожній українській родині. Зокрема, це підвищення виплат при народженні дитини, збільшення зарплат і пенсій, створення нових робочих місць завдяки розвитку інфраструктури.

"Те, що зараз відбувається в Україні, не витримує ніякої критики. Непосильні комунальні тарифи, мізерні зарплати і пенсії призвели до того, що більшість населення в країні проживає за межею бідності. Мільйони громадян виїхали за кордон у пошуках заробітків. Країна постійно втрачає кваліфіковані кадри, тому що тут їх ніхто не цінує. Я не буду стояти осторонь. Я буду діяти. Вірю і точно знаю – ми зможемо зробити Україну країною щасливих людей", – наголосив Олександр Соловйов.