RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Рівним зловили організатора масових фальсифікацій на виборах: фото

У середу, 20 березня, на автодорозі Київ-Чоп, неподалік від міста Дубно, що на Рівненщині, правоохоронці затримали підозрюваного в масовому підкупі виборців для виборів президента.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

В ході обшуку автомобіля було виявлено 2,5 млн гривень. Крім того, в той же день було проведено обшук в квартирі затриманого "громадянина Т".

"Нагадаємо, що Генеральною прокуратурою України здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відомості про яке внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255 КК України. Досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні встановлено, що у 2018 році на території України створено злочину організацію, метою діяльності якої є масовий підкуп виборців та фальсифікація результатів виборів 31.03.2019 Президента України", - додала Сарган.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники ГПУ разом з СБУ і ДБР затримали двох осіб, які пропонували 5 мільйонів гривень хабара кандидату в президенти Юрія Тимошенко, щоб той відмовився балотуватися.