​Порошенко зробив заяву після першого туру, підколовши Зеленського: відео

Президент і кандидат на пост майбутнього глави держави Петро Порошенко з сарказмом висловився про іншого кандидата і шоумена Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Глава держави нагадав молоді та самому Зеленському, що майбутньому президентові треба буде вести переговори не з коміками, а з Путіним.

"Вам вирішувати, яким курсом далі піде країна, хто буде Верховним Головнокомандувачем, хто представлятиме Україну на міжнародних зустрічах із західними лідерами, так і в розмовах з Москвою. Так, і з Росією так чи інакше за великим столом з нашими європейськими та американськими партнерами доведеться говорити. Але представляти її буде не Максим Галкін або Євген Петросян, а так, щоб ви знали про всяк випадок, Володимир Путін ", - заявив глава держави.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні пройшов перший тур виборів президента країни - за останніми даними екзит-полів, Зеленський виграв вибори з результатом 30,6%, а Порошенко вийшов у другий тур з результатом 17,8%. Офіційні результати будуть оприлюднені 10 квітня.

Також в мережі бурхливо обговорюють попередні результати голосування.