RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Журналіст назвав причину голосування військових за Зеленського, порівнявши Україну з сільським клубом

Якби військовослужбовці української армії одноголосно підтримали у першому турі президентських виборів Петра Порошенка, то це б говорило про те, що вони не можуть зробити вільне волевиявлення.

Таку точку зору в інтерв'ю "Апострофу" висловив журналіст Віталій Портніков.

"Що таке 100% за одного кандидата? Це означає, що солдат і офіцер бояться командира. Армія перестає бути радянською. Але разом з цим, вона дуже різна по настроям, а тому серед військових є саме такий електоральний розподіл", - прокоментував він підтримку Володимира Зеленського серед військових.

Журналіст вважає, що військові хочуть зміни влади, а Зеленський - новий чоловік, який ніяк не пов'язаний з політикою.

"Міняти потрібно не виконавця, а філармонію. Якщо людина співає в залі, де погана акустика, де не налаштований рояль, і все звучить, як у сільському клубі, то навіть якщо ти в сільський клуб приведеш Лучано Паваротті, не сподівайся, що його добре там почуєш - він там не виконає свою арію. А наші люди вірять, що питання не в сільському клубі, а саме в Лучано Паваротті. Мовляв, якщо Паваротті вийде на сцену з паличкою, то сільський клуб перетвориться в Ла Скалу. Такого, звичайно, не буде-і ми і далі будемо жити в цьому сільському клубі як мінімум ще 25 років. Як мінімум", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Через 5-6 місяців Україна буде знати ім'я реального глави держави - Віталій Портников