RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В "Народному фронті" висловили вимоги до кандидатів в президенти

"Народний фронт" закликав кандидатів в президенти і політичних сил проявити відповідальність і "не розкручувати маховик ненависті".

Про це під час погоджувальної ради заявив народний депутат від політичної сили Максим Бурбак, передає прес-служба партії.

"Зараз необхідно уникнути дестабілізації, яка може мати руйнівні наслідки для нашої країни. Тому "Народний фронт" вимагає від кандидатів та політичних сил відповідальності", - заявив він.

"Поважайте вибір громадян - навіть якщо цей вибір емоційний і протестний. По-друге, вимагаємо від обох кандидатів серйозності і змістовної дискусії. Вибори президента - це не гра і не шоу. Тримайтеся рамок пристойності. Популізм - це інструмент гібридної війни проти України", - підкреслив він.

Він також наголосив на неприпустимості блокування роботи парламенту і закликав народних депутатів повертатися до роботи.

"Не дестабілізуйте країну бездіяльністю парламенту. "Народний фронт" вимагає від депутатів залишити вибори, не відволікатися на популізм і приступити до роботи", - сказав керівник фракції НФ.