RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Сила права" є потенційним "чорним лебедем" парламентських перегонів - журналіст

Журналісти вважають політичну партію "Сила права" Андрія Сенченка потенційним "чорним лебедем" на дострокових парламентських виборах.

Про це написав шеф-редактор видання "Обозреватель" Орест Сохар.

"Я спостерігаю за цією організацією декілька років поспіль: Сенченко та його команда, крок за кроком вели правову війну з РФ в українських судах. Визнання фактів агресії РФ в Криму та на Донбасі, тисячі виграних справ, арешт російських коштів на суму понад 3,5 млрд доларів - такими результатами не може похвалитись навіть уряд. Ця діяльність не була "заточена" під вибори, просто патріоти займалися своєю справою. І тепер, у цих перегонах їм потрібно не стільки обіцяти, скільки розповісти, що вони зробили для країни, прозвітувати за колосальні результати вже проведеної ними правової війни проти РФ", - заявив Сохар.

На думку шеф-редактора "Обозревателя" організація Андрія Сенченка "складається з провідних фахівців у сфері безпеки, оборони та міжнародних відносин, які мають чітку стратегію перемоги у війні с РФ", це робить "Силу права" потенційним "чорним лебедем" парламентських перегонів.

"Мені особисто імпонує, що "Сила права" не "грає вар’ята", не намагається осідлати коника популізму, а концентрується на стратегічних проблемах безпеки та економічного розвитку. Крім того, команда Сенченка складається з дійсно нових облич, з усіх регіонів країни. Тому я вважаю, що такі люди мають бути в парламенті, і мій обов’язок донести ФБ-спільності інформацію про "Силу права". А далі все залежатиме від здатності цієї сили донести свій меседж до виборців", - сказав Сохар.

Раніше стало відомо про те, що "Сила права" Андрія Сенченка планує об’єднатись на парламентських виборах з громадським рухом "Спільна справа", який очолює Олександр Данилюк. Мета об’єднання - протидія російському реваншу.