RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

"Українці розчарувалися у владі": Рабинович висловився про лідерство ОПЗЖ в рейтингах

Українці віддають перевагу політичній партії "Опозиційна платформа - За життя" тому, що розчарувалися у владі.

Таку думку висловив народний депутат України, співголова політсили Вадим Рабинович в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Сьогодні стало остаточно зрозуміло: в рейтингу електоральних уподобань українців ОПЗЖ виходить на перше місце. І це не просто епізод, а тенденція! Саме соціологія показує, що це тенденція одужання країни, що у людей відкриваються очі", - сказав політик.

Він зізнався, що до соціологічних опитувань "ставиться спокійно" тому, що людям, які не підтримують владу, про це складно заявляти.

"Так, Опозиційна платформа - За життя сьогодні на першому місці! Але тут потрібно врахувати ще один важливий факт: в заляканій країні, де по вулицях бродять радикали, близько 30% опитаних українців просто не хочуть говорити правду про свої політичні вподобання", - підкреслив Вадим Рабинович.

На його думку, падіння рейтингів "Слуги народу" відображає розбиті надії українців.

"Це результат того, що всі розуміють те, що відбувається, але не кожен готовий про це говорити вголос. І тут, друзі, потрібно чесно собі зізнатися: президент України Володимир Зеленський заявив, що він "не лох". Я входжу в ті 73% людей, які йому повірили. А він не просто нас обдурив, він поглумився над нами! Ми завжди сподівалися, що прийде Ющенко, Порошенко, Зеленський, які змінять наше життя, але всі тільки крали і йшли. Зеленський і його команда, здавалося, люди нормальні, молоді, але як показав час, вони виявилися спритніше попередників", - констатував парламентарій.

У будь-якому випадку, впевнений Вадим Рабинович, ОПЗЖ на "відмінно" провела передвиборчу кампанію.

"Справа навіть не в перемозі ОПЗЖ в шести областях, а в тому, що ми змінили "зелену карту". Тепер всі розуміють, що непрофесіоналізм і блазнювання ні до чого доброго не приведуть. Ми приречені на перемогу нашої партії не тому, що ми найкращі, а тому що краще нас нікого немає. Підводячи підсумки електоральної боротьби, хочу сказати наступне: ми хочемо показати і покажемо на ділі, що ситуація в країні не безнадійна, що країну можна врятувати, але зробити це ми можемо лише спільно. Сьогодні всім нам треба зрозуміти: ті, хто пішов зі сцени і прийшов в політику, управляти країною не вміють, вони вміють влаштовувати "шизодурманію", яка знищує Україну! Сьогодні нам треба зрозуміти, що точка неповернення вже пройдена, і тепер тільки ми самі можемо собі допомогти і врятувати", - резюмував Вадим Рабинович.