RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Вкрали понад 2 тисячі голосів": кандидат від націоналістів прокоментував вибори у Харкові

Єдиний кандидат від проукраїнських сил на виборах мера Харкова Костянтин Немічев (представник Національного Корпусу, який набрав майже 4,5% голосів і посів четверте місце) заявив про фальсифікації під час підрахунку голосів.

Про це Немічев написав у Telegram-каналі.

"Це мій перший досвід бути кандидатом на пост мера Харкова і ми пройшли цей шлях гідно. Завдяки реалізованому процесу та команді Єдиного кандидата від проукраїнських сил ми за малий проміжок часу створили хорошу програму та акумулювали навколо себе людей, які вірили та бажали справжніх змін у цьому місті….Зараз ми будемо боротися за вкрадені голоси - їх понад 2000, а це щонайменше 1%. Ми запитали протоколи та плануємо звертатися до правоохоронних органів, щоб оскаржувати результати виборів, адже спостерігачі зафіксували фальсифікацію підрахунку голосів на користь Терехова", - написав Немічев.

Як відомо, на виборах мера Харкова у першому турі переміг кандидат від "Блоку Кернеса" Ігор Терехов, набравши 50,66% голосів. Михайло Добкін набрав майже вдвічі менше голосів – 28,4%. За ними йдуть кандидат від ЄС Олександр Скорик та представник Нацкорпусу Костянтин Немічев.