RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Соціологи дали несподіваний прогноз на другий тур виборів президента - інфографіка

Серед потенційних претендентів на посаду президента України високі шанси на вихід у другий тур мають Володимир Зеленський та Юрій Бойко.

Про це свідчать результати опитування населення України, проведене "Українською соціологічною групою".

Якби президентські вибори відбувалися на момент опитування, то за В.Зеленського проголосували б 21,0% респондентів, а за Ю.Бойка - 16,1% (серед респондентів, які голосуватимуть і визначилися з вибором).

Петра Порошенка готові підтримати 15,3% опитаних, Юлію Тимошенко – 10,6%, Дмитра Разумкова – 7,6%, Ігоря Смешка – 6,3%. Інших політиків підтримують менше ніж 5% респондентів (у кожному окремому випадку).

Опитування проведене "Українською соціологічною групою" з 4 по 10 грудня 2021 року в усіх областях України, за винятком непідконтрольних територій Криму та Донбасу. Всього було опитано 2002 респондента віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентує доросле населення України (підконтрольні території) за основними соціально-демографічними ознаками. Метод проведення опитування – індивідуальне інтерв'ю "face-to-face". Статистична похибка не перевищує 2,2 %.