RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Дорого і погано: в Україні пояснили відсутність деталей розмови Тимошенко з Трампом

На початку лютого стало відомо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зустрілася з президентом США Дональдом Трампом. Однак ця зустріч була безрезультатною, тому в політсилі не поширюються про деталі.

Таку думку в коментарі "Апострофу" висловив політичний експерт Тарас Чорновіл. За його словами, Тимошенко і члени її делегації залишилися незадоволені зустріччю з главою американської держави.

"Можу сказати, що після цієї зустрічі з Трампом, і Тимошенко і члени групи, були неймовірно роздратовані. Тому що, як кажуть джерела, Тимошенко вийшла із зустрічі неймовірно нервова і в поганому настрої", - розповів він.

Чорновіл зазначив, що Тимошенко і Трамп не змогли досягти ніякої домовленості.

"Трамп, очевидно, дав їй зрозуміти, коли вона почала розповідати якісь політичні вимоги, хто вона така. Президент Америки не веде політичних розмов і не домовляється з якимись окремими політиками з інших держав. Тому я думаю, що зустріч її з Трампом пройшла неймовірно дорого і неймовірно погано. Тому представники Батьківщини уникатимуть питання про цю зустріч", - додав Чорновіл.

Більше про що Тимошенко говорила з Трампом читайте в статті "Апострофа".