RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

​Ніякого перезавантаження: в Росії озвучили Путіну сумний сценарій щодо відносин з Трампом

Президент США Дональд Трамп через проросійських представників в своєму оточенні і низку заяв про наміри подружитися з Путіним опинився на межі політичної смерті.

Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський у своїй колонці на Радіо Свобода.

"Ні перезавантаження, ні розрядки, ні угоди, ні розділу сфер впливу, ні пом'якшення санкцій, ні антигітлерівської коаліції – ніяких цих забаганок Кремля не буде", - пише Піонтковський.

При цьому він додав: "Трамп уже настільки скомпрометував себе путінофільською балаканиною (до 17 січня) і путінозалежним ближнім колом ("путінгейт" у Вашингтоні ще тільки починається), що будь-який крок у такому напрямку буде означати для нього політичну смерть".

За словами Піонтковського, відбилося на ситуації ще і "запаморочення від успіхів, що панувало в Кремлі". Він згадав і скандал з радником Трампа Майклом Флінном, а також розповідь Путіна про Трампа і російський повій.

"Після 17 січня Трампа як відрізало, він перестав радісно вигукувати: "Путін знову мене похвалив!" Рятуючи себе політично, Трамп змушений буде бігти тепер попереду антипутінського паровоза", - підкреслив Піонтковський, згадавши важливу заяву Трампа про необхідність повернення Криму Україні.

"Трампівська карта Путіна виявилася битою, так само як до неї виявилися битими карти "Російського світу", Новоросії і карта захисту Вітчизни від ісламських екстремістів на наших далеких рубежах", - резюмував політолог.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський публіцист Віктор Шендерович пояснив, чому росіяни Трампу по барабану.