RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Раді назвали три причини, чому Україна не оголосить війну Росії

Координатор групи "Інформаційний опір", народний депутат Дмитро Тимчук, вважає, що є три причини, чому Україна не може оголосити війну Росії.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

"Ми їм не оголосимо війну з однієї простої причини. Порівняйте військово-економічний потенціал і збройні сили України і Росії за чисельністю і складом. Це було б дуже необачно з нашого боку, по-перше", - назвав головну проблему депутат.

Другою проблемою, за словами співрозмовника, є втома населення України від війни.

"Після шести хвиль часткову мобілізацію населення вже втомилося від проведення подібних заходів, в цілому, українці просто втомилися від війни. А війна з Росією - це однозначно загальна мобілізація. Тому це не буде варіант весни 2014 року, коли можна було на хвилі патріотизму мобілізувати наших людей в високому морально-психологічному стані", - зазначив Тимчук.

Третьою ж проблемою, за словами народного депутата, є поганий стан української економіки, який буде погіршено ще сильніше, в разі спроби переведення економіки на військові рейки.

Детальніше про російських найманців на Донбасі, загрозу вторгнення противника і законах про Донбас читайте в інтерв'ю Дмитра Тимчука "Апострофу" "Україна не оголосить війну Росії з однієї простої причини".