RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Москва не йде на поступки: стало відомо, коли США і РФ можуть визнати провал переговорів по Донбасу

Політичний аналітик Андрій Бузаров вважає, що через 6-8 місяців буде оголошено про невдачу переговорів з розміщення миротворців на Донбасі, що призведе до введення нових санкцій проти Росії.

Про це Бузаров розповів "Апострофу".

"Я думаю, протягом 6-8 місяців буде оголошено про недосягнення згоди. США і українське керівництво зі свого боку скажуть, що РФ не йде на поступки, (президент РФ Володимир - ред.) Путін зі свого боку скаже, що Україна не хоче робити поступки, і все це увінчається фіаско переговорного процесу, використанням нового пакету санкцій проти Росії і наданням Україні летального зброї. Мені здається, що все це буде здійснено синхронно і співпаде в часовому відрізку", - заявив аналітик.

До такого розвитку подій, зазначає експерт, призведуть принципові розбіжності з питання про введення миротворців на Донбас.

"Росія не піде на поступки в частині місця та деяких юридичних, а також технічних моментів можливого розміщення миротворців на Донбасі. Мова йде саме про місце дислокації, яке є каменем спотикання між США, Росією і Україною (РФ хоче бачити миротворців на лінії розмежування сторін, а не на всьому окупованому Донбасі, в тому числі на своєму кордоні, - "Апостроф"). Для Путіна принципово недопущення розміщення миротворців біля українсько-російського кордону, неконтрольованого Україною на сьогоднішній день", - розповів Бузаров.

"Цілком очевидно, що консенсус неможливий", - вважає аналітик.

Читайте докладніше про перспективи переговорів США і Росії в повній версії розповіді Андрія Бузарова для "Апострофа" Переговори з Путіним проваляться, Україні дадуть серйозну зброю: приблизні терміни відомі.