RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Треба остерігатися: Україні вказали на небезпечний період через вибори Путіна

Україні необхідно бути насторожі до президентських виборів в Росії, так як Володимир Путін може піти на нове загострення в цей період.

Таку думку в інтерв'ю "Апострофу" озвучив французький політолог і журналіст, який живе і працює в Києві Олів'є Ведрін.

"Боюся, що нам слід остерігатися впродовж наступних трьох місяців. Тому що Володимир Путін має психологію XIX чи XX століття. Він думає, що перемога військової сили може створити йому хороший імідж. Для Володимира Путіна проблема зараз не в тому, щоб знову стати президентом, а в тому, щоб як Великий Володимир Путін увійти до російської історії", - зазначає Ведрін.

На його думку, від нинішнього президента РФ можна очікувати чого завгодно.

"Тому що ця людина хоче бути в російській історії як визначна особистість. Перед виборами він знайде, якщо зможе, якусь перемогу на міжнародній арені, тому що робив це раніше. Оскільки в Сирії роботу зроблено, нам треба подбати про Україну", - пояснює політолог.

Також Ведрін передбачає, що в 2018 році Путін буде робити все можливе, щоб не дозволити Україні стати успішною.

"Якщо завтра українець зароблятиме більше, ніж росіянин, якщо Україна буде щасливою державою, пропаганда в Росії не буде ефективною, і Путін змушений буде протистояти революції чи чомусь подібному. Мета Путіна — знищити, покарати Україну", - впевнений він.

Також читайте на "Апострофі" повний текст інтерв'ю: Путіна можна позбавити влади за два-три дні, достатньо однієї дії - західний політолог.