RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Після Путіна: відомий росіянин озвучив сценарій, при якому Україні повернуть Крим

Росія може повернути Крим застосувавши ті ж принципи, які були виявлені під час його анексії.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів письменник, військовий журналіст, автор фоторепортажів із зони бойових дій на Донбасі Сергій Лойко.

"Він може повернутися в Україну за тим сценарієм, що Росія розвалиться – і тоді він просто відійде Україні, якщо не відійде Туреччині чи ще комусь", - зазначив письменник.

При цьому більш реалістичним Лойко бачить варіант, при якому Росія буде змушена віддати Крим через тиск Заходу і дії санкцій після відходу Володимира Путіна зі свого посту. На думку письменника, на чесному референдумі кримчани цілком можуть ще раз проголосувати за приєднання до Росії, а тому РФ використає адмінресурс, щоб не допустити цього.

"І напишуть, що, виявляється, кримчани проголосували за повернення в Україну. "Це, - скаже Медведєв (умовний новий президент РФ), - воля народу. Подобається нам це чи ні. Ми тепер будемо жити не по брехні". І Крим повертається в Україну. Ось це реальний сценарій. Таким чином, грабіжники увірвалися в квартиру, як це було з Кримом, вкрали у вас телевізор. Як вони його повернуть? Як повернуть Крим? Ці грабіжники вночі зламають нові замки і тихесенько поставлять вам телевізор на місце, наче він там був. Такого в житті не буває, але саме так повернуть Крим. Вони його вкрали крадькома, крадькома і повернуть", - вважає Лойко.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Росія поверне Україні Крим, є реальний сценарій - Сергій Лойко.