RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Росії будуть великі втрати: в Україні оцінили готовність Путіна до "великої війни"

Росія може почати велику війну в будь-який момент і для цього достатньо лише рішення президента РФ Володимира Путіна, але перспектива значних втрат може стримати агресію.

Про це розповів відомий український журналіст Роман Цимбалюк, передає видання "Факти".

"Через страх неминучих великих втрат з російської сторони цей сценарій малоймовірний. Але, знаєте, все зараз настільки далеко зайшло, що для рішучих дій, якщо так складуться обставини, вони не будуть чекати нічого - ні чемпіонату світу, ні чогось іншого . Напівбог-Путін може приймати будь-які рішення ", - зазначив журналіст.

При цьому значний вплив на ситуацію надає Україна, яка здатна стримати Росію.

"Але Кремль не буде діяти лінійно. Втім, він так ніколи і не діяв. Їм же потрібен якийсь привід. Щоб хтось їх покликав" на захист ". А покликати можуть їх емісари. Але тільки в тому випадку, якщо в Україні не буде влади, чому росіяни можуть посприяти. Так що, думаю, все залежить більше від нас, ніж від них", - резюмував журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", за минулу добу бойовики терористичних організацій ДНР і ЛНР зробили 57 обстрілів позицій сил АТО. Двоє українських військових отримали поранення, а ще один бойову травму.