RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Відомий українець розповів про розкручування Кремлем "зрадофіліі" і тому, як їй протистояти

Росія підтримує інформаційні кампанії, які розкручують "зрадофільські" настрої в країні, щоб розколоти Україну зсередини.

Про це "Апострофу" розповів колишній український дипломат і військовий перекладач, відомий ведучий, шоумен і автор гумористичних програм Дмитро Чекалкін.

"Не треба підігравати ворожим пропагандистським кампаніям. Я навіть пишу про це друзям і знайомим, коли вони починають репостити зрадофільскі повідомлення. За статистикою, зараз Facebook щодня закриває близько мільйона аккаунтів ботів, на які користувачі скаржаться за поширення фейкових новин", - зазначив Чекалкін.

За його словами, Росія активно фінансує рухи, орієнтовані на дестабілізацію різних регіонів і України в тому числі.

"Для Путіна це єдиний вихід, адже якщо не буде України, то не буде кому вимагати повернення своїх територій. До того ж, виправдається те, про що він говорив ще за часів Буша-молодшого - нібито Україна приречена на розвал і зникнення з карти світу , тому що це failed state. А якщо Україна зникне, то хто ж буде вимагати у нього відшкодування за все заподіяне? Нічого не візьмеш, як то кажуть", - упевнений Чекалкін.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Росія не окупувала б Крим і Донбас, якби не один фактор - Дмитро Чекалкін.