RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Їм дуже потрібен терор: українців попередили про маніакальні плани Кремля

Після теракту в синагозі Піттсбурга, в США, загроза євреям може виникнути і в Україні, через необхідність для Кремля підтвердити свою пропаганду.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Айдер Муждабаєв.

За його словами, російська пропаганда витратила чимало ресурсів для того, щоб зобразити Україну для західних країн як місце, де процвітає антисемітизм, а євреї знаходяться "під страхом розправ". Однак говорити про це на тлі реального теракту в США - неефективно.

"Але це затишшя тільки на час. Гроші у Кремля не закінчилися, а значить - робота з подання України країною, де "панує антисемітизм і страх розправ над євреями", продовжиться зі звичною силою. Якщо не з новою. Хочу звернути на це увагу українського суспільства і влади. Можливо, саме зараз з Росії будуть виділені транші на жорсткі, криваві антисемітські акції, а то у них кінці з кінцями не сходяться ("антисемітизм лютує в Україні", а по факту -, нічого немає). до цього треба бути готовими нам усім - єврейським організаціям, сінагогам, Нацполіціі, СБУ", - попереджає Муждабаєв.

Журналіст вважає, що Кремль цілком може зважитися на подібний удар по Україні.

"Підпалені синагоги, убиті євреї їх московським контактам дуже потрібні. Я говорю це не як спецслужбіст, я нічого за фактами не знаю, а як медійник - суджу по атмосфері, що нагнітається. Російській пропаганді, російським гібридним військам в Україні критично потрібно те, про що я зараз пишу", - додав він.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в результаті стрілянини в синагозі Піттсбурга, США, загинуло 11 осіб.