RU  UA  EN

Понеділок, 1 липня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Кадиров "розчарувався" в Зеленському і пригрозив захопити Київ

Президент республіки Чечня Рамзан Кадиров заявив, що він "розчарувався" в президенті України Володимирі Зеленському після його інавгураційної промови у Верховній Раді.

Про це Кадиров написав в своєму каналі в Telegram.

Зокрема, соратнику президента Росії Володимира Путіна не сподобалася заява Зеленського про повернення окупованого Криму.

"Своїм завданням він назвав "повернення Донбасу і Криму". Не буду нічого говорити про Донбас, видавлений безрозсудними діями керівництва України. А що стосується Криму, то півострів в березні 2014 року назавжди повернувся додому в Росію і нікуди йти не збирається! Зеленському та його майбутнім наступникам слід назавжди засвоїти, що Крим був, є і на віки віків буде складовою частиною Росії", - стверджує Кадиров.

Він також заявив, що "швидше за все, інавгураційну промову редагували за океаном, інакше президент не став би в перший же день робити войовничі заяви, погрожуючи захопити територію сусідньої держави".

"Володимир Олександрович, я був про вас зовсім іншої думки. Думав, що успішний, досвідчений і відомий шоумен стане мудрим і тверезомислячим політиком, а ви відразу зазіхнули на чуже. Так добрі сусіди не роблять! Змушений розчаруватися в вас. А так не хотілося в перший же день!", - заявив президент Чечні.

Крім того, Кадиров додав, що "якщо б Росії потрібні були чужі землі", то столиця України нібито вже давно була б окупована.

"Київ давно став би обласним центром на заході РФ. Велике, гарне, квітуче місто! Але Росія цього не зробить ніколи! Ми поважаємо територіальну цілісність країни братнього українського народу! Нам чужого не треба, але і свого нікому не віддамо!", - вважає Кадиров.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", глава Чечні Рамзан Кадиров викупив в Instagram канал, який раніше належав майстрові з манікюру, і зробив його своїм особистим блогом.