RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В Україну прибув представник США на заміну Йованович: фото

У посольство США в Україні прибула призначена Державним департаментом тимчасовий повірений у справах США Крістіна Квін.

Про це повідомив офіційний сайт американського посольства.

"Крістіна Квін прибула в посольство США в Україні на посаду тимчасового повіреного в справах США в травні 2019 року. З 2013 року по квітень 2019 року Квін працювала на посаді в.о. заступника голови місії/міністра-радника з економічних питань в посольстві США в Парижі", - йдеться в повідомленні.

Також вона обіймала посаду в.о. заступника голови місії та радника з економічних питань в посольстві США в Бангкоку (Таїланд); радника з економічних питань в посольстві США в Лондоні.

Щодо роботи пов'язаної безпосередньо з Україною і сусідніми країнами Крістіна Квін займала наступні посади: директора з питань Європейського Союзу, України та Білорусі в Раді національної безпеки у Виконавчому апараті президента, працювала в посольстві США в Москві.

У Державному департаменті США вона також працювала над питаннями взаємин з Європейським Союзом і відносин зі Словенією.

Нова тимчасова повірена США в Україні народилася і виросла в Каліфорнії, має ступінь бакалавра з політології Західного коледжу США і ступінь магістра зі стратегічних досліджень Військового коледжу армії США.

Як повідомляв "Апостроф", 20 травня надзвичайний і повноважний посол США в Україні Марі Йованович завершила свою роботу в Україні.