RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Топ-політика з США не пустили в Росію

Російська влада відмовила в наданні візи американському сенаторові від Республіканської партії Рону Джонсону.

Про це повідомляє прес-служба політика.

Відзначається, що Джонсон планував відвідати Росію в складі двопартійної делегації. Там він повинен був провести консультації з російськими чиновниками, американськими бізнесменами та організаціями громадянського суспільства. Прямий діалог, на його думку, повинен був закласти основу для поліпшення відносин між країнами в майбутньому.

"На жаль, російські посадовці продовжують грати в дипломатичні ігри з моїми щирими зусиллями і відмовили мені у в'їзді в Росію", - наводить прес-служба слова сенатора.

Незважаючи на це, додав Джонсон, він продовжить виступати за рішучу відповідь на агресію Москви і відвертий діалог, коли це можливо.

У свою чергу в російському посольстві в США заявили, що сенатор не звертався за візою в відомство. У минулому році Джонсон в складі американської делегації відвідав Москву. Політики провели зустріч з депутатами російського парламенту і главою МЗС Росії Сергієм Лавровим.

У грудні 2017 року російський посольство не видало візу сенатору Джоан Шаїн, оскільки вона попала до російського чорного списку.

Як повідомляв "Апостроф", Польща за останні кілька місяців різко збільшила кількість відмов у в'їзді для українських громадян в порівнянні з минулим роком.